Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

Quina mida d'armadura corporal és adequada per a mi?

Temps: 2022-11-14 Accessos : 22

La capacitat de protecció, el material, la caducitat i el preu, etc., són sempre les consideracions principals per als clients a l'hora de comprar equips de protecció. Tanmateix, poca gent sap que la mida de l'armadura corporal també és un factor tan important com l'anterior. Els equips de protecció amb mida incorrecta sempre no exerceixen l'efecte protector. Igual que la nostra roba normal, també es fabriquen armadures amb diferents mides. Hem de triar la mida adequada segons les nostres formes corporals.

Aleshores, quina mida d'armadura corporal és adequada per a mi? Ara parlem alguna cosa sobre aquest tema amb els exemples de plaques antibales i armilles balístiques.

Quina mida d'armadura de noi és adequada per a mi? 正文1

1.Placa antibales

És un sentit comú que una placa antibales funcioni principalment per protegir els nostres òrgans importants com el cor i els pulmons en entorns amenaçadors. Per tant, ha de poder cobrir la zona entre la clavícula i la naval. Com podem veure, totes les plaques tenen una àrea relativament petita, perquè si penja més avall, pot dificultar el moviment, més amunt, no protegirà correctament tots els òrgans vitals.

Podeu triar una base de placa antibales adequada a la seva llargada i amplada.

Quan es tracta de la longitud, una placa adequada sempre comença aproximadament a la línia de la clavícula i s'enganxa amb cinta a la línia central del tors fins a aproximadament dues o tres polzades per sobre del melic (una lesió a la part inferior de la naval no sol posar en perill la vida), de manera que no comportarà impediment d'actuació als usuaris mentre protegeix els seus òrgans vitals.

Quan es tracta d'amplada, una placa adequada només necessita cobrir els músculs pectorals bilaterals per a una gran amplada també dificultarà les activitats dels braços de l'usuari, reduirà la seva flexibilitat, afectant l'esforç de les habilitats de lluita.

Avui en dia, la majoria de plaques de blindatge es produeixen a partir de la placa SAPI de mida mitjana de l'exèrcit dels EUA amb una dimensió de 9.5 "x H 12.5"/W 24.1 x H 31.8 cm. També hi ha un estàndard comercial que normalment és de 10 "x H 12"/W 25.4 x H 30.5 cm, però no existeix una estandardització real entre els fabricants. Per tant, a l'hora de seleccionar les plaques d'armadura, és millor no centrar-se només en les mides petites, mitjanes i grans. Heu de comprovar les especificacions del producte per obtenir mesures dimensionals reals per trobar els números d'armari a la vostra mida.

Placa a prova de bales

2. Armilla balística

A diferència de la nostra roba llisa, l'armilla antibales és relativament pesada sense cap elàstic. Per tant, cal triar una armilla adequada que s'ajusti bé al teu cos, o li causarà moltes molèsties.

De la mateixa manera, l'armilla balística també està dissenyada per protegir els nostres òrgans vitals, però és relativament suau amb poc impediment per a les nostres accions, que és diferent de les plaques balístiques. Una armilla adequada ha de garantir que el pit es relaxi i la respiració sigui suau. I de llarg, no s'ha de situar més amunt que el melic, però no més baix que l'ombligo. Però no hauria de ser massa llarg, o provocarà algun obstacle a les nostres accions. Tot i així, la mida de l'armilla antibales encara és limitada al mercat. Però normalment hi ha velcro a l'armilla, de manera que és bastant ajustable per garantir l'ajust adequat.

Policies amb armilles balístiques

Tenint en compte la informació anterior, és possible que tingueu una comprensió preliminar de la mida de l'armadura corporal. Si encara hi ha algunes preguntes, benvingut a contactar amb nosaltres.

L'armadura Newtech s'ha centrat en la investigació i desenvolupament de productes antibales durant 11 anys i ofereix una línia completa de plaques de blindatge dur militar amb els nivells de protecció de NIJ IIIA, III i IV. Quan considereu la compra de plaques de blindatge dur, podeu visitar el nostre lloc web per trobar la millor per a vosaltres mateixos.

Quina mida d'armadura de noi és adequada per a mi? 正文2