Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

Per què caduca l'armadura corporal?

Temps: 2022-11-14 Accessos : 26

A mesura que els incidents terroristes polítics empitjoren i augmenten constantment, els equips de protecció han anat passant a la vista del públic. Davant de tantes opcions, la gent sempre té en compte molts factors, un dels quals és la caducitat del producte protector.

Aleshores, per què caduca l'armadura corporal? Quant de temps dura l'armadura corporal? Aquí hi ha interpretacions per a aquestes preguntes.

Tots els productes de protecció estan fets d'un o diversos materials i, amb el pas del temps, tots els materials envelliran gradualment i el rendiment estructural es deteriorarà lentament. Al mateix temps, tots els materials tenen les seves característiques específiques d'estructura i estabilitat. Per tant, tots els productes de protecció tenen caducitats i la caducitat sempre varia d'un a un altre en funció del material. Molta gent pensa que les armadures corporals han de seguir sent útils durant el seu període de validesa, però no va ser així. L'efecte protector dels productes antibales durant el període de garantia es veu afectat per molts factors, com ara el material, la freqüència d'ús, el manteniment i la mida del producte.

1.Material

El material de l'armadura corporal és un dels factors importants que afecten la seva vida útil. Igual que tots els materials orgànics, els materials utilitzats per fer productes antibales es degradaran gradualment amb el pas del temps, donant lloc a una disminució del seu rendiment. Els diferents materials tenen diferents estructures i estabilitats, de manera que les armadures fetes de diferents materials tenen diferents expiracions. Ara, l'armadura corporal es pot fer de molts materials, com ara kevlar, PE, acer i ceràmica, etc., i també hi ha algunes diferències en la seva vida útil.

Per exemple, l'armadura suau es deteriora molt més ràpidament que l'armadura dura i és especialment vulnerable a la calor i la humitat (un cop una armadura suau està completament saturada d'aigua, s'ha de substituir immediatament). L'armadura de PE sempre mostra una resistència a alta temperatura més forta que l'armadura de kevlar.

Placa d'armadura dura

2.Utilitzar la freqüència

La freqüència d'ús també és un factor important que afecta la vida útil dels equips de protecció. Prenent per exemple les armilles antibales, en comparació amb una armilla antibales que s'utilitza ocasionalment, una d'ús freqüent sempre té una baixada en el rendiment, ja que l'ús d'equips de protecció acostuma a provocar un cert desgast, la qual cosa comporta una reducció de la seva vida útil.

3. Manteniment

La manera com mantingueu la vostra armadura corporal també afectarà el temps durant el qual es pot utilitzar l'armadura corporal. Algunes armadures s'han de mantenir en un entorn específic a causa dels seus materials.

Per exemple, l'armilla i les plaques antibales de Kevlar àmpliament utilitzats s'han de mantenir per evitar el contacte directe amb la llum solar i l'aigua. El contacte prolongat amb l'aigua reduirà considerablement el seu efecte protector i, a continuació, la seva vida útil. A més, cal guardar l'armilla en un lloc que li permeti reposar en una posició plana.

4.Size

L'últim que afecta en gran mesura la vida útil de l'armadura corporal és l'ajust que és. Quan porten una armilla antibales solta, la gent posarà un excés d'estrès sobre els panells balístics perquè podran moure's per dins del transportador en lloc de prémer-se còmodament contra el cos. Si una armilla antibales és massa ajustada per a algú, podria provocar que la seva armilla s'arrugui i danyi els panells balístics. Per tant, és important que portis una armilla que t'ajusti bé i facis alguns ajustos quan sigui necessari per reduir-ne els danys i maximitzar el seu efecte protector.

Sense saber com els compradors utilitzen i mantenen els seus productes, els fabricants no tenen manera de prometre una caducitat exacta. Molts d'ells realitzaran una prova de rendiment dels productes i donaran un interval de temps general. Per tant, sempre hi ha una etiqueta als productes: "efectiu dins del període de validesa sense danys deliberats". En termes generals, el període de garantia promès pels fabricants no és molt llarg, que sol ser de 3 a 5 anys, perquè donar a l'usuari un període de garantia llarg sovint obre el fabricant a possibles demandes legals, augmentant el cost de l'assegurança, donant lloc a un augment de la preu final del producte. Per tant, és possible que l'equip de protecció caducat encara tingui una bona capacitat de protecció. Tot i així, us suggerim que seguiu les directrius de caducitat proporcionades pel fabricant, independentment de si creieu que la vostra armilla hauria de durar més. Podria ser una qüestió de vida o mort.

Per què caduca l'armadura corporal-正文