Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

Quina diferència hi ha entre una placa d'acer corba i una placa d'acer plana?

Temps: 2022-11-14 Accessos : 21

Amb el ràpid progrés de la indústria antibales, s'han desenvolupat diversos dispositius antibales. Per tant, a l'hora de triar quin plat és millor per a tu, sempre hi ha moltes opcions. Per a la majoria de la gent, el nivell de defensa, el material i el preu són sempre la primera consideració a l'hora de triar. Segons el material, les plaques de blindatge dur es poden dividir principalment en tres categories, plaques de ceràmica, plaques de PE i plaques d'acer; Pel que fa al nivell de defensa, els estàndards NIJ dels EUA, els estàndards alemanys, els estàndards russos i altres estàndards són tots estàndards d'ús habitual. A més, les plaques solen venir en dos estils, tipus corbat i tipus pla. Quan la gent compra plats, sovint no es presta atenció a aquest tipus de detalls. De fet, escollir la curvatura correcta de la placa és molt important. Afecta el teu grau de comoditat i flexibilitat durant l'activitat tàctica. Aquí teniu els detalls dels dos estils.

Quina diferència hi ha entre una placa d'acer corba i una placa d'acer plana? 正文1

1 Plaques corbes

Les plaques corbes no es troben planes sobre el pit sinó que s'adapten a la forma del pit humà. Per tant, en comparació amb la placa plana, és molt més còmode de portar. Amb el desenvolupament de la tecnologia, les plaques corbes s'han desenvolupat en dos tipus: plaques corbes simples i plaques multicorbes.

1) Plaques d'una sola corba

La placa d'una sola corba és una placa amb una sola corba que s'adapta a la corba del pit humà, que es pot imaginar com una placa rectangular tallada d'una canonada. En comparació amb la placa multicorbada, la única és molt més senzilla i barata.

2) Plaques multicorbes

També hi ha corbes addicionals a la placa multicorbada. I normalment hi ha talls de cantonada a la vora superior de la placa.

Alguns dirien que, ja que s'embolica al voltant del cos, protegiria una mica més. També es diu que les plaques corbes mitiguen la penetració ja que no permeten que les rodes impactin en un angle de 90 graus. A més, els talls de cantonada a la vora superior de la placa multicorba no dificulten el moviment dels braços en activitats tàctiques, permetent l'ús flexible d'armes i altres armes. Un dels inconvenients d'utilitzar una placa corbada a l'armilla antibales és que és molt complicat fer-ne una per a cada cos, i normalment vénen en una mida estàndard. Atès que la superfície corbada desvia les bales, un problema és que no sabem on anirà la bala, cosa que probablement causen danys secundaris als usuaris i als seus acompanyants.

2. Plats Plans

Les plaques planes són menys cares que les plaques corbes. Aquells que realment no saben molt sobre el producte dirien que les plaques corbes són millors que les plaques planes. Però no és cert: mentre que les plaques corbes faran que la bala es desviï, les plaques planes aturaran automàticament la bala, sense danys secundaris. A més, l'estructura senzilla, el preu popular i el procés de producció senzill fan que la placa plana sigui una millor opció per a moltes persones. Per exemple, els escuts d'alt nivell actuals, com els escuts NIJ III i IV, es desenvolupen principalment amb una estructura plana, i les plaques de blindatge utilitzades en jeep, Hummer i altres vehicles també són d'estructura plana. Però és un fet que les plaques planes són molt més incòmodes de portar en comparació amb les plaques corbes.

3. Tall de cantonada

Podem observar que normalment hi ha talls de cantonada a les vores superiors d'algunes plaques, que s'anomenen Shooters Cuts (SC). Aquesta estructura està dissenyada per facilitar l'acció de tir estàndard de l'usuari. Una placa sense tall de cantonada obstruirà l'acció de tir fins a cert punt.

A més, també hi ha algunes plaques amb talls de cantonada asimètrics, que s'anomenen Advanced Shooters Cuts (ASC). Aquest disseny neix de la idea que les amplituds de moviment dels braços esquerre i dret quan es dispara són diferents entre si.

Tots els diferents tipus de plaques tenen els seus propis avantatges i inconvenients. A l'hora d'escollir plaques, se suggereix que el primer que heu de fer és estudiar completament les condicions del camp de batalla i fer una elecció racional segons la vostra situació real.

Quina diferència hi ha entre una placa d'acer corba i una placa d'acer plana? 正文2