Mob/ WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

Tots els pobles

Notícies

Inici> Notícies

Quina diferència hi ha entre la placa de blindatge dur ICW i la placa de blindatge dur STA?

Temps: 2022-11-14 Accessos : 27

És possible que moltes persones hagin sentit parlar de la placa d'armadura dura ICW i la placa d'armadura dura STA dels anuncis de molts productes de protecció. Però pocs d'ells saben què és una placa de blindatge dur ICW o STA. Per tant, permeteu-me donar un aclariment per a aquests dos tipus de plaques.

ICW és una abreviatura de "en conjunt amb", que indica que s'ha d'utilitzar una placa ICW juntament amb una armilla antibales. L'efecte de protecció requerit no es pot aconseguir amb la placa ICW utilitzada sola, i hauria de funcionar amb una armilla balística IIIA per dur a terme la seva millor capacitat de protecció. Alguns fragments poden penetrar a la placa, però es poden aturar fàcilment amb l'armilla balística. Com podem veure, moltes armilles balístiques estan dissenyades amb una gran butxaca al davant per portar la placa ICW.

Quina diferència hi ha entre la placa d'armadura dura ICW i la placa d'armadura dura STA-正文

Placa de blindatge dur ICW

STA és una abreviatura de "autònom", que indica que es pot utilitzar una placa STA sol. Les plaques STA solen reservar-se per a operacions tàctiques on l'ús d'una armilla balística es considera massa feixuc. Sense l'ajuda d'una armilla antibales, les plaques STA han de tenir una forta capacitat de protecció per aturar les bales. Com a resultat, les plaques STA són sempre més pesades i gruixudes que les plaques ICW.

Amb el ràpid desenvolupament de la indústria de productes antibales, les categories de productes i els dissenys s'estan diversificant cada cop més. Podeu triar les plaques adequades en funció de les vostres situacions i necessitats reals.

A sobre hi ha tota l'aclariment per a la placa ICW i la placa STA. Si encara hi ha preguntes, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Quan considereu la compra de plaques de blindatge dur, podeu visitar el lloc web de Newtech per trobar la millor per a vosaltres mateixos.